Ana içeriğe atla

Vista Kullanacaklar Dikkat

:Güncelleme:
Windows Vista iki hafta sonra çıkıyor.Microsoft şirketinin 30 ocakta satışa sunacağı yeni işletim sistemi Vista, bilgisayar donanımında bazı ağır taleplerle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bilgisayar uzmanları, PC'nin ekran kartı ve hard sürücü gibi iki veya üç kilit parçasını değiştirmenin yeni bir bilgisayar fiyatının çeyreğine mal olabileceğine işaret ediyorlar.

Microsoft'un belirttiğine göre, Windows Vista uyumlu bilgisayar asgari şu özelliklere sahip olmalı:
  • Modern bir işlemci (en az 800MHz1)
  • 512 MB sistem bellek
  • DirectX 9 uyumlu bir grafik işlemci
Vista Premium sürümüne hazır bilgisayarın da asgari şu özelliklere sahip olması gerekiyor:

  • 1 GHz 32 bit (x86) veya 64 bit (x64) işlemci
  • 1 GB sistem belleği
  • WDDM sürücülü ve 128 MB grafik belleği (en az) ile DirectX 9 grafik desteği Pixel Shader 2.0 ve piksel başına 32 bit
  • 40 GB sabit disk kapasitesi ve 15 GB boş alan
  • DVD-ROM Sürücü Ses çıkışı özelliği, İnternet'e erişim özelliği.
Bilgisayarının hangi özelliklere sahip olduğunu bilmeyenler ve cihazlarının Vista'ya uyumlu olup olmadığını anlamak isteyenlerse Microsoft'un web sayfasına girerek, "Windows Vista Yükseltme Danışmanı RC" sürümünü karşıdan yükleyerek, var olan bilgisayarı çözümleyip, ayrıntılı geribildirimden yararlanabilirler. Kullanıcılar ayrıca, PC Pitstop'ın web sayfasına girerek, ücretsiz olarak bilgisayarlarının Vista'ya hazır olup olmadığını sorgulayabilirler.

Yorumlar

Yorum Gönder

Durma sende düşünceni yaz ...!
(Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Blog servisleri

Çeşitli Blog Sağlıyıcıları Blogger.com - Dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Google'ın satın alması ile dahada büyüdü 2,5 milyona yakın üyesi olduğu tahmin ediliyor. Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı mevcut (Herkese Blogger'ı öneririm) Blog.com - Türkçe destekli bir başka blog sağlayıcı BlogYx.com - Yerleşik Chat box seçeneği mevcut Windows Live Spaces - Microsoft'un Blog servisi Hotmail,Msn ve Live Maille bütünleşik çalışıyor Terapad.com - Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut blog sağlayıcısı Blogging.com - İngilizce destekli blog sağlayıcı WordPress Destekli Ücretsiz Blog sağlıyıcıları WordPress.com - Hepimiz biliyoruz.Türkçe desteği mevcut Blogetery.com - Tema desteği , anti-spam uygulaması , Ücretsiz sub-domain imkanı BlogRox.com - 50MB of ücretsiz online alan iimkanı . Blogsome.com - WordPress MU platformlu blog sağlayıcı Edublogs.com - Başka bir Wordpress destekli blog sağlayıcısı Türk Blog Sağlıyıcıları Blogcu.com -

Altered Carbon Netflix

Altered Carbon  2018  yapımı siberpunk , bilimkugu türünde netflix dizisi; Richard K. Morgan tarafından kaleme alınan ve 2002 yılında yayımlanan siberpunk bilimkurgu romanı Altered Carbon, insan aklının bildiğimizden farklı şekilde geliştiği uzak bir gelecekte geçiyor.

Zenfone Lollipop Güncellemesi

Asus otomatik güncelleme dağıtmadan önce Lollipop kaynak kodlarını kendi sitesinde yayınladı manuel kurulum için telefonunuzun modeline göre güncelleme dosyasını telefonunuzun kok dizinine indiriyorsunuz daha sonra otomatik bir uyarı alacaksınız ve kurulum başlayacak. Android Lollipop 5.0 güncellemesini;